Stránky klubu na facebooku
Přidány termíny nových degustací 23. února - Irish Music Session 2. března - 25 let skotských dudáků v ČR - předprodej vstupenek
Whisky and Food
Jako první v České republice jsme začali s naprosto unikátním projektem - párování whisky a jídla. Během pravidelných ochutnávek, které sestávají z tří až pětichodového degustačního menu doplněného o whisky, které nejlépe korespondují s předkládaným pokrmem. Vzhledem k mnoha možnostem uvádíme jednu z dříve již realizovaných ochutnávek (jedná se o degustační menu).
Zauzená tyrolská šunka plněná bílým chřestem, přelitá oříškovým glazzé
Whisky Rosebank z nezávislého plnění Gordon McPhail
Marinovaná uzená treska, vařené nové brambůrky s koprem
Tobermory 10 let (46,3%)
Uzený kapr, lehký bramborový salát s okurkou a koprem
Longrow CV